Hoe was jouw Ladies Night?

Ben jij op een party geweest met mij als consulente? Ik hoor super graag wat je ervan vond. Laat hieronder een reactie achter. 
Don't worry, het emailadres wordt niet op de website vermeld. Dit is puur voor mijzelf voor als ik nog vragen heb naar aanleiding van jouw reactie. 

Reactie plaatsen

Reacties

Julia
3 maanden geleden

Het was een super leuke en gezellige avond. Joyce is echt een top consulente en ik zou zeker nog een party met haar boeken.

Sophie Senior en Mir
8 maanden geleden

We werden spontaan uitgenodigd voor een online Valentijnsdag party met Joyce, wat was dit super leuk!
Joyce heeft veel kennis, legt alles duidelijk uit en vertelt met veel enthousiasme!!

Ze heeft ons allemaal nog persoonlijk advies gegeven, en je vragen werden goed beantwoord. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Hopelijk snel een face to face ladies night!!

Joyce bedankt

Juliska
8 maanden geleden

Een leuke online party gehad. Joyce weet veel en weet het leuk te vertellen. Bedankt Joyce

Bianca van Bommel
8 maanden geleden

Super spontane leuke vrouw. Stelt je goed op je gemak. Legt alles superduidelijk uit.

Super fijn dat het toch nog door kan gaan ondanks alle corona regeltjes

Regina
8 maanden geleden

Joyce is echt een leuke dame en de party was ook echt super leuk! Ondanks dat het via Zoom ging en je niet kon voelen etc. Joyce heeft echt wel verstand de dingen en de feitjes weet zij ook goed! Zodoende kreeg ik echt wel een goed beeld van de speeltjes. Dank je wel voor een gezellige avond!

Laura
8 maanden geleden

Vond het een erg gezellige en leerzame avond.
Alleen jammer dat het via zoom was en daardoor niets gevoeld of geroken kon worden! We doen het vast nog eens over als er geen coronamaatregelen meer zijn, voor de full experience.

Daisy Stadman
10 maanden geleden

We hadden allemaal al vaker een ladies night gehad. en verschillende consulentes iedereen met een eigen manier en stijl van presenteren. maar door de hele corona situatie is alles op het moment online. Joyce heeft goed nagedacht over hoe ze de producten presenteert. en ondanks dat je niet alles kan proeven voelen en ervaren weet Joyce het heel goed te verwoorden. er is een genoeg tijd voor vragen en de spelletjes tussendoor houden de sfeer er in.

Brigit
10 maanden geleden

Ik wist van tevoren niet goed wat ik kon verwachten van de party. Echter was het zeer goed geregeld. Ik heb een goede indruk gekregen van alle verschillende mogelijkheden. Dankzij Joyce haar grapjes en leuke opmerkingen voelde ik me snel op mijn gemak en de afwisseling met de spelletjes tussendoor was erg leuk! Ik ben ook erg benieuwd geworden naar hoe het is als de party fysiek is. Zodra het weer fysiek kan wil ik dit zeker nog eens doen met mijn vriendinnen☺️

Charlotte
10 maanden geleden

Ook al is het een beetje raar via zoom tijdens de corona, toch heb ik het erg leuk gevonden! Eerst dacht ik dat het niks voor mij zou zijn maar ik voelde me toch snel op mijn gemak! Joyce heeft mij goed geholpen met adviezen en ik vond het een hele leuke avond met mijn vrienden! Hopelijk in 2021 een keer een party thuis in plaats van via zoom!

Floor van den Burg
een jaar geleden

Mijn eerste party was bijna een jaar geleden Joyce heeft het toen zo leuk gedaan dat mijn vriendinnen haar ook als consultent wilde bij hun party`s. Een online party is anders dan een fysieke, maar zeker niet minder leuk!!!!!! Joyce doet het heel goed en is een hele leuke vrouw, waarbij je je snel fijn en comfortabel bij voelt om dingen te delen. Een online party is zeker aan te raden. Zeker in deze rare tijd, kan je toch nog iets leuks doen. Ga lekker met je vriendinnen dit doen en deel ze op in kleine groepjes en dan heb je allemaal mini party`s. Lekker wat eten en drinken erbij en heb plezier!!!