Pre-Party

Je hebt een Ladies Night Homeparty geboekt met mij als consulente... SUPERLEUK! 
Maar, hoe nu verder? Op deze pagina vind je informatie en allerlei leuke tips en tricks om van jouw Ladies Night Party een onvergetelijke middag of avond te maken. 

Stap 1 : Dames uitnodigen

Wanneer je jouw ideale datum voor jouw party hebt uitgekozen en samen met mij hebt vastgezet, is de eerste stap het uitnodigen van alle leuke dames die je kent. 

Hiernaast staat een digitale uitnodiging. Sla deze op en stuur deze naar jouw vriendinnen, de gezellige buurvrouw, die leuke tante en/of die leuke kapster waar je altijd zulke leuke gesprekken mee hebt tijdens je knipbeurt. Alle dames zijn van harte welkom (zolang ze 18+ zijn uiteraard). Zo heb jij al snel een super gezellige groep dames bij elkaar verzameld. 

Ik verzorg de party vanaf minimaal 7 geïnteresseerde dames, maar meer is natuurlijk alleen maar gezellig. En de kans dat jij ervandoor gaat met het gastvrouwcadeau wordt ook groter. 


Stap 2 : Get in the partymood

Om ook de dames alvast enthousiast te maken voor jouw party, kun je een Facebookevenement (privé) aanmaken of een WhatsAppgroep.
Je mag mij ook gerust toevoegen, dan deel ik alvast wat leuke weetjes en info. Wanneer er vooraf al vragen zijn, kan ik die uiteraard ook alvast beantwoorden. 

Zo kunnen we samen alvast naar de party toe leven. 
En nog een voordeel mocht dit jullie eerste party zijn met mij als consulente, dan hebben jullie mij vooraf alvast een beetje leren kennen. 


Stap 3 : Bestellen Fun artikelen

Op het moment dat je een Ladies Night Homeparty boekt, ontvang je een kortingscode via je e-mail, voor een leuke korting in onze webshop op de Fun artikelen. Deze staat onderaan in de bevestigingsmail.
Niet ontvangen? Neem dan contact met mij op. 


Vergeet niet om jouw persoonlijke kortingscode in te voeren bij jouw bestelling. Deze kun je in je winkelmandje invullen in het veld "Ladies Night VIP kaart of kortingscode".

Met deze producten kun je jouw party helemaal in stijl aankleden. Van piemelbordjes, piemelbekertjes tot en met piemelrietjes en een piemelcake.


Stap 4 : Klaarzetten en klaar maken 

Op de dag zelf...
Eindelijk is het dan bijna zover!
Maak de grootste tafel die je hebt leeg. Hierop kan ik alles presenteren. Het aankleden van de tafel kun je aan mij overlaten. 

Drankjes in de koelkast en hapjes klaarmaken.
Wat ga jij allemaal voor leuks en lekkers op tafel zetten?
Misschien wel een mooie piemelcake? 

(De bel gaat) Ik ben 15 à 30 minuutjes voor jouw vriendinnen aanwezig om alles alvast klaar te zetten. 
Wanneer al jouw vriendinnen compleet zijn kunnen we door naar de volgende stap...


Stap 5 : Party time! 

Nog meer leuke inspiratie opdoen voor jouw Ladies Night Homeparty? word lid van mijn Facebookgroep