Voorwaarden speciale avonden

Vrijgezellenfeesten, studenten jaar- en dispuutfeesten, weekendje weg met vriendinnen, surprise party’s en verjaardagen verstaan wij onder speciale avonden. Onze party’s zijn normaal gesproken helemaal gratis, maar voor deze speciale avonden hanteren we andere voorwaarden. Hieronder vind je deze voorwaarden met daarbij enkele omschreven reden(en) voor ons.


Vermeld bij het reserveren
 van jouw Ladies Night Homeparty altijd even dat het om een speciale avond gaat. Weet je niet zeker of jouw party onder een speciale avond of reguliere party valt? Neem dan even contact op.
Als ik op een party komen waar blijkt dat ik niet op de hoogte ben gebracht van de bijzondere omstandigheden heb ik vanuit Ladies Night Homeparties de opdracht om rechtsomkeer te maken. 

Minimale partyomzet

Hoewel de party’s van Ladies Night geheel gratis zijn, wordt een speciale avond enkel verzorgd bij een minimale partyomzet van €300,-. Voor dat bedrag worden artikelen uitgezocht. De reden hiervoor is om te voorkomen dat onze consulenten enkel voor het entertainment komen. Het aantal vrouwen die aanwezig zijn op de party is niet van invloed op de minimale partyomzet.
Kortom, bij een minimale omzet van €300,- kom ik er een leuke middag of avond van maken.
Er zijn een aantal manieren om de €300,- op een leuke manier in te zetten, voorbeelden hiervan vind je hieronder. 

Vermeld bij het reserveren dat het om een speciale avond gaat:

Giftbag

Op de party breng ik een giftbag mee voor de jarige, bride to be of voor (vul zelf je gelegenheid in). Deze kunnen we samen vooraf samenstellen of als je een verrassing leuker vindt, kun je mij hierin ook de vrije hand geven. Ik zorg ervoor dat het feestelijk wordt ingepakt en we spreken samen af wanneer en door wie de giftbag wordt overhandigd op de party. 

Cadeaubon

Je kan de minimaal €300,- of een ander bedrag wanneer je bijvoorbeeld met een hele grote groep dames bent verdelen over de dames die er komen. Dit mag je naar eigen inzicht doen. Een cadeaubon is wel met een minimale waarde van €10,-
Wanneer er bijvoorbeeld 10 dames op de party aanwezig zijn, kun je alle dames een cadeaubon geven van €30,- of de dame die je extra in het zonnetje wil zetten geef je een hoger bedrag en de rest verdeel je over de overige dames.