De Mister • Review

In deze blog heb ik een review voor jullie geschreven over het boek: De Mister van E.L. James.
⭐⭐⭐ • •

Zonder de flaptekst te lezen neem ik het boek De Mister mee. Waarom? Omdat ik de auteur herken. 
Voor degene die de herkenning niet hebben, E.L. James is de auteur van Vijftig tinten grijs serieboeken. 
Omdat ik deze vrij vlot heb doorgelezen heb ik daardoor zonder ook maar iets te hebben gelezen een hoge verwachting van dit boek. 

De proloog valt me tegen, waar normaal de proloog ervoor zorgt dat ik vol enthousiasme aan het boek wil beginnen. Begin ik nu meer uit een soort van dwanggevoel toch aan het boek, omdat ik er een review over wil gaan schrijven voor jullie. 
Het eerste hoofdstuk kom ik met moeite door dit word vanuit de man geschreven en de schrijfstijl vind ik niet zo prettig. Tegen hoofdstuk vier zit ik meer in het verhaal en de afwisseling vanuit het personage waaruit het geschreven word, maken het lezen wat boeiender. 

Het verhaal is anders dan ik verwacht had (gevalletje flaptekst niet lezen) en de titel heeft mij ook wel enigszins misleid. Ik had hele andere ideeën bij Mister, maar ik ga niet teveel voor jullie verklappen. Wat het verhaal wel heel interessant voor mij gemaakt heeft is dat er naast de seksscènes die er toch wel volop in voorkomen (- de dominant dan, die ik wel verwacht had), ook een verhaallijn inzit met een serieuze ondertoon. 

Ondanks dat ik moeilijk in het verhaal kwam, in eerste instantie, heb ik het boek wel in één dag uitgelezen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.