Werken voor Ladies Night Homeparties

Ik werk sinds 1 september 2019 voor Ladies Night Homeparties als consulente.
Misschien denk je wel: "Wat houdt dat in, consulente?"  Daarom ga ik in deze blog wat meer vertellen over mijn werk. Hoe ben ik terecht gekomen bij Ladies Night Homeparties en Wat doe ik nu precies?


Hoe ben ik terecht gekomen bij Ladies Night Homeparties?
Met mijn vriendinnengroep heb ik regelmatig een Ladies Night Homeparty. Ik wist daardoor al dat ze bij Ladies Night Homeparties eigenlijk het hele jaar door op zoek zijn naar nieuwe consulenten.  Daardoor kwam ik dan ook vrijwel meteen uit op Ladies Night Homeparties toen ik naast mijn parttime baan wat wilde gaan bijverdienen. Ik kreeg al snel reactie op mijn sollicitatie en er werd meteen een afspraak gemaakt om een sollicitatiegesprek te doen via video bellen. 
Ondanks dat Anne vooral van mijn plafond heeft mogen genieten tijdens ons video gesprek, want WhatsApp videobellen was compleet nieuw voor mij ben ik aangenomen. Nadat ik had deelgenomen aan de opleidingsdag heb ik meteen de volgende dag een party gegeven voor mijn vriendinnen. En de rest is geschiedenis... 

Wat doe ik nu precies?
Als consulente bij Ladies Night Homeparties breng ik het feestje tot in de woonkamers van dames. (allemaal 18+ uiteraard). Want uit mijn koffers tover ik het hele assortiment van Ladies Night Homeparties. We hebben een exclusief pakket voor de parties. Hierin vind je dus andere producten dan op onze webshop Nachtkastje. Ik kleed de tafel leuk aan en bespreek vervolgens per categorie de producten die ik mee heb gebracht. Deze gaan rond en mogen getest worden op het puntje van je neus. Alsof dit nog niet voor genoeg sfeer en gegiebel zorgt gaan we ook nog een leuk spelletje doen. 

Ben jij na mijn verhaal ook helemaal enthousiast geworden of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op via Contact


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.