Womanizer (review)

In vervolg op mijn blog over luchtdrukvibrators. Vandaag een blog over mijn favoriet! de Womanizer. 
In 2014 kwam het eerste seks speeltje op luchtdruk op de markt, de womanizer. Het is dus geen speeltje wat vibreert.
De fabrikant van de Womanizer had er in ieder geval meteen al vertrouwen in, want deze bijzondere verschijning werd verkocht met 99% orgasme garantie.


Ondanks dat iedere vrouw anders is geloof ik er wel in dat de womanizer het speeltje is wat voor het grootste gedeelte van de dames de truck zal doen.
Ik heb de womanizer aangeschaft in een design van wit met zilver. Tijdloos design Deze toy is inmiddels in allerlei designs verkrijgbaar.
Jouw favoriete kleur zal er vast ook tussen zitten.
Er is zelfs al een anniversary edition, want de Womanizer bestond in 2019 alweer 5 jaar. 

Bij de womanizer krijg je 2 zacht siliconen opzet mondjes. Ideaal! Omdat deze los kunnen is de womanizer heel makkelijk te reinigen.
Verder is zij ook fluisterstil dus je hoeft jezelf geen zorgen te maken dat anderen mee kunnen genieten. Ik raad aan om de womanizer, maar ook andere speeltjes op luchtdruk te gebruiken in combinatie met een goede glijmiddel. Zonder kan het wat minder prettig aanvoelen en ik vind glijmiddel eigenlijk altijd wel een fijne toevoeging. 

Als je nog geen speeltje hebt op luchtdruk dan raad ik de womanizer echt ten zeerste aan. Wat jullie je vast wel kunnen voorstellen is dat ik als consulente zelf ook een vrij compleet assortiment bezit. En de womanizer is daarvan sinds ik haar heb nog altijd mijn favoriet. Dat zegt wel wat denk ik zo.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.