Femme Intime Seductive • Review

In deze blog voor jullie een review over de nieuwe Femme Intime, namelijk Femme Intime Seductive. 
⭐⭐⭐⭐⭐

Wanneer je ooit al eens op een Ladies Night Homeparty bent geweest dan klinkt de naam Femme Intime vast nog bekend.  Dit zijn die lekkere scheercrèmes die aan het begin van zo'n avond voorbij komen. De geurtjes watermeloen, perzik en voor de heren de DNA bodyshave (of uiteraard voor de dames die deze geur ook kunnen waarderen) staan waarschijnlijk al in jouw badkamer, maar ik heb goed nieuws!
Herinner je die heerlijke parfum nog? We hebben een nieuwe geur aan het assortiment toegevoegd, namelijk: Seductive.


De Seductive scheercrème is een ideale aanvulling wanneer je onze parfum Seductive gebruikt. Deze heeft namelijk dezelfde geur.  
De femme intimes zijn scheercrèmes waardoor deze tijdens het gebruik niet schuimen. Zoals de naam al doet vermoeden zijn deze scheercrèmes ook geschikt voor de intieme zones. Ze bevatten aloë vera en vitamine E deze ingrediënten zorgen ervoor dat de scheercrèmes huid verzorgend en huid herstellend werken.

De Seductive is sinds kort toegevoegd aan het assortiment en ik was daar vanaf het moment dat dit voor ons bekend werd gemaakt al super enthousiast over, want ik ben helemaal weg van de geur van onze parfum Seductive. En daar was hij dan eindelijk de nieuwe fles!!
De scheercrème is zachtroze van kleur en jawel hij ruikt echt hetzelfde als de parfum Love it!!

Mijn eigen ervaring:
Voordat ik de scheercrèmes van Ladies Night Homeparties ontdekte op een party bij een vriendin had ik al van alles geprobeerd. 
Verschillende scheercrèmes, verschillende scheermesjes zelfs epileren, harsen en ontharing crème, maar niks leek voor mij te werken. Iedere keer eindigde het in een resultaat van benen vol met rode bultjes. En daar schaamde ik me enorm voor. Dus winter of zomer het maakte niet uit ik liep met een lange spijkerbroek rond. Toen ik op de party te horen kreeg dat de Femme intime zou helpen tegen scheerirritatie was ik dan ook sceptisch. Maar ik had ook zoiets van tja wat heb ik nu eigenlijk nog te verliezen. Niet geschoten is altijd mis toch? Dus toch maar het zoveelste product een kans gegeven. 
Nu jaren verder ben ik zo blij dat ik dit gedaan heb. Ik scheer nu al jaren met Femme intime en tot aan de Seductive was Watermeloen mijn favoriete geur. Er hangen nu volop jurkjes en rokken in mijn kast en jawel ik durf deze ook zonder een legging of panty eronder te dragen. 
En nu snap ik dat dit inmiddels als een verkooppraatje over komt, omdat ik nu zelf voor Ladies Night Homeparties werk. Degene die mij kennen weten dat het niet zo is, maar voor alle andere.
Wil je mij een heel groot plezier doen door hieronder als jij de Femme Intime of DNA bodyshave ook al gebruikt jou ervaring met het product neer te zetten?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Annika
18 dagen geleden

OMG ja deze scheercrème is echt een uitvinding nooit meer last van bultjes zo een aanrader! En wat super nice een nieuwe geur!

Lizeth
17 dagen geleden

Lekker glad scheert goed weg. Helpt ook op een muggebult.