Luchtdruk Vibrators

Heb jij ooit al eens een speeltje geprobeerd op luchtdruk? 

HUH? Een wat? Een luchtdruk vibrator, misschien denk je wel "wat is dat dan?", "nog nooit van gehoord!" of misschien ben je er al wel bekend mee en net als ik hartstikke fan! Want ik persoonlijk denk dat dit een aanrader is voor alle dames. De Womanizer was daadwerkelijk een revolutie op vibrator gebied in 2014. Een clitoris vibrator die zuigt en je op basis van luchtdruk in plaats van vibraties naar een hoogtepunt brengt. En de fabrikant was ook overtuigd van het product, want deze vibrator werd op de markt gebracht met orgasme garantie.

"In combinatie met ladies glide is de one night stand een fijne toy om eens een luchtdrukvibo te proberen."
- anoniem, One Night Stand 


Inmiddels een aantal jaren verder zijn er diverse luchtdruk vibrators op de markt gebracht. 
Op een party van Ladies Night Homeparties komen er ook een aantal voorbij, maar ik ga nog lekker geheim houden welke beauty's dat zijn. Ben je hier nieuwsgierig naar? Boek dan vooral een party! Dan kun je ook meteen ontdekken wat ik verder nog uit mijn roze koffer tover. 

Uiteraard hebben we ook op de webshop diverse luchtdruk vibrators, want deze zijn in de afgelopen jaren enorm populair geworden. 
Waarschijnlijk als je mijn website al wat doorgelezen hebt heb je de naam Womanizer zelfs al voorbij zien komen. Deze geweldige toy is namelijk niet gewoon een favoriet, maar mijn Nr. 1! En inmiddels heb ik de mijne toch al wat jaartjes, maar er is nog geen toy geweest die hem van de eerste plaats heeft kunnen afstoten.
 

Vind jij het nog lastig om jezelf er iets bij voor te stellen en wil je toch eigenlijk vooral graag even proberen of het iets voor je is? 
Daar hebben we iets op verzonnen... Namelijk de Satisfyer One Night Stand dit is een luchtdruk vibrator die, zoals de naam al doet vermoeden voor eenmalig gebruik is. Wanneer hij leeg is kun je hem niet meer opladen, maar zo kun je wel voor een leuke prijs eens zon luchtdruk vibrator proberen.
En ik weet zeker dat je daarna niet meer zonder kan. Al helemaal verkocht? Kijk dan eens naar de opties hieronder van Womanizer. 
Klik op de afbeelding van het product om deze te bekijken in de webshop. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.