Hot hot hot 🌡️

Wat is het de afgelopen dagen warm in Nederland! Alles gaat wat langzamer, want je zweet jezelf te pletter als je net iets te actief bent met deze tempraturen. Zo goed als iedereen loopt er vrij luchtig gekleed bij en ja wat krijg je dan... Je libido slaat op hol. Dus ben jij toe aan een potje seks, maar wel graag met verkoelende oplossingen?

Als je aan seks denkt is de eerste plek die misschien in je hoofd op plopt je bed, maar zolang jouw slaapkamer niet voorzien is van een airco zou ik deze optie niet echt aanraden. Je zit waarschijnlijk binnen no time aan elkaar geplakt, maar als dit je ding is heey doe je ding. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen als je bed dan echt jouw voorkeur heeft en je misschien niet voor alternatieve opties open staat. Om er een korte effectieve vrijpartij van te maken. Bijvoorbeeld het standje doggystyle is hiervoor een aanrader, omdat uit onderzoek is gebleken dat de man in dit standje vrij snel tot een hoogte punt komt. Gebruik als vrouw zijnde een speeltje erbij om de orgasmekloof hierin wat te kunnen overbruggen en grote kans dat jullie beide voldaan finishen. Voordeel van doggystyle is ook dat er niet superveel lichaamscontact is. Dus geen geplak aan elkaar, maar natuurlijk wel de maximale stimulatie eruit halen. Maak het helemaal af door er een waaier bij te plaatsen. 

Mocht je nu wel openstaan voor andere locaties dan alleen het bed. Dan kun je met deze tempraturen denken aan de douche. Lekker onder koud water de tempratuur helpen jullie zelf wel omhoog. Of bijvoorbeeld in de auto is ook zeker een aanrader mits je daarin natuurlijk airco hebt. 

Ook het voorspel bied genoeg mogelijkheden tot verkoelende pret. Betrek eens wat ijsklontjes bij je voorspel hiermee kun je het lichaam van je partner verkennen. Of leg een glazen dildo in de koelkast of vriezer en je kan samen of alleen genieten van een verkoelend avontuurtje. 

Heb jij nog geen glazen dildo in je bezit? Bestel deze dan via onderstaande link. s'avonds voor 22.00 uur besteld is de volgende dag in huis:


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.